optimizare website

sfaturi-pentru-un-site-ultra-rapid

03 oct.: Optimizarea site-ului: 8 Sfaturi pentru a avea un site ultra-rapid

Deși multă lume nu realizează importanța unui site rapid, sunt convins că ați întâlnit cel puțin un site web foarte lent până acum care te-a făcut să nu cumperi de pe el. Dacă vi se pare familiar, permiteți-mi să vă transmit câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă măriţi viteza  site-ului.

Dacă nu sunteți sigur că viteza site-ului dvs. web contează pentru dvs., atunci gândiți-vă la perioada în care ați închis și o fereastră a browserului în așteptarea încărcării unui site. Cert este că 53% dintre oameni abandonează un site web care necesită mai mult de 3 secunde pentru a se încărca.

gazduire-web-optimizata-seo

01 oct.: Găzduire Web Optimizată SEO: 5 Lucruri de căutat la o companie de găzduire web

Găzduirea web pe care o alegeți determină experiența site-ului pe care o oferiți vizitatorilor. În acest articol veți afla care sunt cele cinci caracteristici cheie care definesc o companie de găzduire SEO prietenoasă.

Ca profesioniști SEO, nu avem lucruri de care să ne îngrijorăm. Există vechile cuvinte cheie: link-uri, creare de conținut, sitemap-uri și fișiere robot.txt. Și mai sunt și alte lucruri noi de care să vă entuziasmați: căutarea vocală – voice search, fragmentele prezentate – featured snippets, primul index pentru mobil – the mobile-first index.

cresterea-performantei-web

05 sept.: Creșterea Performanței Web pentru Site-ul Tău

Viteza de încărcare a site-urilor va fi întotdeauna un lucru dificil de gestionat. Aceasta depinde de diferite metode: de la alegerea dispozitivului de către utilizator până la hardware-ul serverului pe care site-ul dvs. rulează.

Există multe bariere ale performanței web care pot fi eliminate pe măsură ce dezvoltați un site web. Eliminarea cât mai multor dintre aceste bariere este esențială dacă doriți ca site-ul dvs. să se încarce lin și rapid pentru majoritatea utilizatorilor. Iată câteva sugestii pentru a eficientiza tot ceea ce este sub controlul dvs. pentru a permite timpi de încărcare cât mai rapizi pentru utilizatori.